Program do zarzadzania windows phone

http://pol-rom.pl/grupa-wolff/oferta/instalacje-gasnicze-wodne/

System POS to projekt gastronomiczny do zarządzania wszelkiego rodzaju obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe natomiast tymże podobne.

Dla lekkich i popularniejszych lokali POS znacznie dobrze konsultuje się w obsłudze zarówno małych lokali, kiedy również wielkich sieci gastronomicznych. To pierwsze narzędzie, dopasowane do lektury na dowolnej liczbie stanowisk POS. Projekt w prosty sposób usprawni zarządzanie na konkretnych szczeblach menedżerskich, zapewniając pełną kontrolę nad każdym odcinkiem książce w domu. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na efektywność ludzi w kuchni oraz na sali, co przyśpieszy etap realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi natomiast planowanie smacznego menu.

Zgoda z własnymi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma urządzeniami oraz systemami, które usprawnią działanie każdego lokalu. Tworzenie na specjalnym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych albo te bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, oddziałują na szybszą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Gładki i jasny sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników przychodząc na stok kosztów wdrożenia systemu.

Mienie z elementu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie tekstów do zamówień, współpraca z kasami lub drukarkami fiskalnymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie wiadomości o próbach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i liczenie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, sprzedaże i saldo każdego stolika, grupowanie produktów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy widok na salę, spis akcesoriów do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, dane o zbyt dużym czasie obsługi stolika, itp. Szybkość: robienie i modyfikacja zamówień, drukowanie bonów w tle przygotowania dań, duża zmiana zamówień, pasek produktów szybkiego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa innych form płatności.